Inloggen
Hockey Holiday Xperience 3-daags hockeykamp op EHV
21-5-2018  | 

Beste hockeyliefhebbers,


Ben jij iemand die altijd het beste uit zijn/haar spel wil halen, het liefst slaapt met je hockeystick en altijd in bent voor een potje hockey en graag nieuwe trucjes en bewegingen leert?


DAN ZOEKEN WIJ JOU!!!


Hockey Xperencie organiseert 24, 25 en26 juli een te gek hockeykamp waar je als hockeyliefhebber absoluut bij moet zijn.


3 dagen lang trainen we onder leiding van enkele toptrainers uit Twente in samenwerking met (oud) internationals en trainers van verschillende clubs uit Twente. Naast het veelzijdige hockey programma is er natuurlijk ook tijd voor heel veel FUN! Je overnacht in ons tentenkamp op EHV. Overnachten, eten, drinken, plezier en gezelligheid vindt plaats rond de hockeyvelden van EHV de top- en funtrainingen doen we uiteraard op de watervelden van de Enschedese Hockey Vereniging.


Wil jij aan het begin van de zomervakantie lekker aan de slag met je technieken, hockeyen met (oud) internationals en 3 dagen lang genieten van heel veel hockey in combinatie met heel veel plezier….GEEF JE DAN SNEL OP!!!


Hockey Holiday Xperience in het kort:


·Trainingen door internationals

·Persconferentie; Vragenvuur aan de internationals

·Trainingen door Heren en Dames 1 coaches uit Overijssel

·Fun training

·Afsluitend toernooi

·Zeskamp

·Avond vermaak

·All-inclusive; overnachting, ontbijt, lunch, diner en drinken

·Volledige begeleiding (groepen van maximaal 8 personen)

 

Vroegboekkorting voor trouwe klanten! Beslis jij voor1 juni om aan ons kamp deel te nemen en geef je je ook voor die datum op, dan profiteer je van € 20,- korting! Het inschrijfgeld bedraagt tot en met mei namelijk € 229,- Vanaf 1 juni € 249,-

Voor meer informatie en opgeven;

https://www.hockeyxperience.nl/kampen/hockey-xperience-twente/


(Het kamp vindt definitief plaats bij minimaal 25 aanmeldingen. De organisatie heeft het recht om het kamp bij minder aanmeldingen, twee weken van te voren te annuleren. Bij annulering ontvangt u uiteraard uw inschrijfgeld retour.)




 


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren