Inloggen
Bike2sport
22-1-2018  | 
Onlangs is EHV door de gemeente Enschede uitgekozen om deel te nemen aan het project Bike2Sport.

Wat houdt Bike2Sport in?
‘Bike2Sport’ is een groepsuitdaging voor sportclubs in Enschede waarbij leden, per sportclub, tussen 1 februari en 31 mei 2018, samen zoveel mogelijk met de fiets naar hun sportclub
reizen.
De uitdaging is het totaal aantal ritten te halen dat is afgesproken tussen de gemeente en de sportvereniging
Ieder clublid kan per dag maximaal 1 keer per dag bijdragen aan het totale aantal ritten van zijn sportclub.
Wordt het afgesproken aantal ritten gehaald dan doneert de gemeente Enschede een bedrag aan de sportclub.

Het aantal sportclubs dat mee kan doen is beperkt en de animo hiervoor was groot. Als EHV zijn we dan ook ontzettend blij dat wij uitgekozen zijn door de gemeente Enschede. Het is natuurlijk een welkome aanvulling op onze clubkas.
Om het afgesproken doel te behalen hebben we echter wel de hulp nodig van zoveel mogelijk  mensen binnen de club: leden, jeugdleden, ouders, trainers en noem maar op.

Vanaf 1 februari 2018 ontvang je een link via de nieuwsbrief, je whatsappgroep en/of Facebook. Deze link kun je gebruiken in de app ‘SMART in Twente’ van de gemeente Enschede. Deze app kun je voor je toestel downloaden in de appstore. Met de link kun jij je aanmelden voor Bike2Sport. Je gemaakte ritten worden dan automatisch voor onze vereniging bijgehouden. Verdere instructies over hoe het werkt worden met het verstrekken van de link nog een keer gegeven.
Om het spannend te houden verklappen we niet hoeveel ritten we met de gemeente hebben afgesproken om ons doel te behalen. Zodra de actie afgelopen is laten we natuurlijk weten wat het voor onze club heeft opgebracht.

Dus: Wil jij je steentje bijdragen?

KOM DAN IN ACTIE en fiets voor onze club!!



terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren