Inloggen
Even voorstellen – Helpt u ook mee?
23-11-2017  | 
Afgelopen week ben ik tot voorzitter van EHV benoemd, daarom zal ik mij hier even kort voorstellen. Tevens wil ik graag ook nog uw aandacht vragen voor iets anders.

Ik ben in 1967 in Deventer geboren. In 1991 ben ik, na de HTS in Zwolle te hebben afgerond, begonnen aan mijn studie Werktuigbouwkunde op de UT in Enschede. Na afronding van mijn studie ben ik samen met een compagnon een ICT bedrijf begonnen in Enschede en daarvoor ben ik nog steeds werkzaam. Mijn dochter hockeyt sinds vier jaar bij EHV en zelf ben ik de sport ook steeds leuker gaan vinden, terwijl ik zelf helemaal geen hockeyverleden heb, maar wel vele sporten volg en enkele andere sporten ook zelf beoefen (tennis, ski, mtb). Sinds een paar weken probeer ik ook zelf te hockeyen, tot nu toe met veel plezier!

Toen ik recent benaderd werd om voorzitter van EHV te worden hoefde ik daar niet heel lang over na te denken: ik wil graag samen met de vele vrijwilligers meehelpen om EHV te laten bloeien en om samen met het bestuur te proberen om alles wat er reilt en zeilt zo veel mogelijk naar ieders tevredenheid te laten verlopen. Er is nog genoeg te doen en dat zal ook altijd zo blijven, maar er gebeurt ook veel, kijk maar eens naar de twee prachtige nieuwe kunstgrasvelden die we hebben, de zeer fraaie tenues waarmee alle EHV spelers en speelsters hockeyen (en onze tegenstanders de ogen mee uitsteken) en de mooie en functionele nieuwe keuken. Ook voor de komende periode staan er nog weer vele zaken op het programma.

Daarnaast wil ik graag uw aandacht even voor het volgende: alle vrijwilligers die EHV draaiende houden stoppen daar veel tijd en energie in. Zij doen dat omdat zij het leuk vinden en om mee te helpen de vereniging goed te laten functioneren. Dit brengt vele leuke momenten, soms ook minder leuke, er staan veel kapiteins aan wal. Helaas komt het ook voor dat mensen die al heel veel voor de club gedaan hebben dat praktisch niet meer qua tijd kunnen combineren met hun gezin en werk. Helaas is dat op dit moment voor Marleen Zoetman en Robert Ten Hagen de reden om hun werkzaamheden in het bestuur voor EHV neer te (gaan) leggen. Marleen en Robert zijn in de nabije toekomst nog wel beschikbaar voor advies en ondersteuning (onder andere bij projecten en vrijwilligersbeleid), maar niet meer voor het dagelijks bestuur De andere bestuursleden en ondergetekende vinden dit natuurlijk heel jammer, maar hebben er begrip voor en willen beiden, ook namens alle leden van de club, heel hartelijk bedanken voor de vele werkzaamheden die zij als bestuurslid voor de club hebben verricht.

Dit betekent echter ook dat het bestuur zich op korte termijn wil versterken met enkele nieuwe mensen. Wij zijn daarom nadrukkelijk op zoek naar enkele mannen/vrouwen die samen met ons willen proberen alles bij EHV in goede banen te leiden en het op EHV voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Dit kost wel enige tijd, maar je krijgt er ook vele leuke momenten voor terug! Het moet toch mogelijk zijn om uit onze meer dan 900 leden (waarvan > 600 jeugdleden > 1000 ouders!) enkele enthousiastelingen te vinden die ook hun steentje willen bijdragen? Mocht u meer willen weten of zich aanmelden, dan kunt mij of een van de andere bestuursleden natuurlijk altijd op EHV aanspreken of een e-mail sturen naar [email protected]. Mocht u niet in het bestuur willen, maar toch wat voor de club willen doen, dan hebben we in meerdere commissies nog vacatures. Het zou toch mooi zijn als wij voor iedere functie binnen de club iemand hebben die zich daar voor wil inzetten, dat niemand meer meerdere functies hoeft te vervullen omdat er geen ander persoon voor te vinden is?

Met sportieve groet,

Rob Witz
Voorzitter EHV

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren