Inloggen
EHV-hockeyheren spelen gelijk (0-0), maar verliezen shoot outs bij GCHC
24-9-2017  |

ENSCHEDE - De hockeyers van EHV hebben zondag het eerste punt van het seizoen gehaald door bij GCHC in Groningen met 0-0 gelijk te spelen. Dat was voor trainer-coach Gerard Alblas de grootste winst van deze middag, die nog voorspoediger had kunnen eindigen als een enorme kans in de laatste minuut wel benut was. 'De eerste helft hebben we prima gespeeld en ook na rust zag het er allemaal best acceptabel uit, maar in de shoot outs hebben we helaas totaal geen aanspraak op dat extra punt kunnen maken. Dat is jammer, maar het eerste punt is binnen en als we zondag thuis van Fletiomare winnen kunnen we weer omhoog kijken en dat is toch wat we willen. Verder wil ik graag mijn waardering uitspreken voor de twee spelers van A1, die vandaag mee gingen. Tim Jongman speelde vijftien minuten linksback en deed dat probleemloos. Koen Beumer kreeg geen speeltijd, maar kwam me na de wedstrijd wel bedanken dat hij erbij mocht zijn.'