Inloggen
Weer twee nieuwe EHV bondsscheidsrechters erbij!
22-9-2016  | 

Weer twee nieuwe EHV bondsscheidsrechters erbij!

 

Rick Blokhuis (18) en Fabian Akkerman (19) hebben de laatste hindernis voordat zij het predicaat ‘Bondsscheidsrechter’ mogen dragen, met succes genomen: zondag 18 september 2017 hebben zij met vlag en wimpel hun proeve van bekwaamheid afgelegd! Gefeliciteerd! En heel veel succes in je scheidsrechters carrière!

 

Weer twee CS+ scheidsen minder bij EHV! Meld je aan voor de opleiding CS+ scheidsrechter: "the next generation”.

 

Rick en Fabian hebben via de CS+ opleiding zich kunnen voorbereiden op hun bondsscheidsrechter carrière. Door de clubopleiding voor CS+er hebben zij de zwaarste wedstrijden binnen EHV leren fluiten. Of dat nu JA1 was of Heren 2 of Veteranen A. Zij hebben bewezen dat aan te kunnen. MAAR ..... als je bondsscheidsrechter bent, dan fluit je overal in het district, BEHALVE bij je eigen club.

Wij zijn nu dus op zoek naar nieuwe kandidaten om opgeleid te worden tot CS+ scheidsrechter. Elke EHV lid dat een uitdaging zoekt in het fluiten van de ‘lastige wedstrijden binnen de club’, maar ook plezier beleeft aan het fluiten van veel wedstrijden, kan zich heden opgeven voor die opleiding.

Volgens een bepaalde procedure word je dan begeleid om op zes relevante onderwerpen voor scheidsrechters uitstekend te scoren via het fluiten van steeds hogere wedstrijden. En dat allemaal onder begeleiding van een CS+ coach!

Aanmelden: stuur een mailtje naar [email protected].

Meer informatie over CS+? Kijk op website KNHB onder ‘Scheidsrechters’ > fluiten op de club > opleiding CS+

 

De arbitragecommissie.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren