Inloggen
Keepersclinic Oost 3 juni 2017 PW Enschede
29-3-2017  | 

Op 3 juni 2017 vindt de derde editie van Keepersclinic Oost plaats. Deze dag zal weer in het teken staan van gezellig samen trainen, nog beter leren keepen en vooral heel veel lol. De clinic start om 10.00 met inloop vanaf 09.30 en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Er wordt getraind in groepjes van maximaal 4 keepers, ingedeeld op leeftijd en niveau.

Dit jaar zal Pools international en keeper van Schaerweijde, Arek Matuszak, aanwezig zijn! Hij is dé expert op keepersgebied en staat garant voor een hoop lol. Carel van der Staak zal bovendien ook weer aanwezig zijn. Deze toptrainer is voormalig international en gaf de keep(st)ers van het Nederlands elftal training. De aanwezigheid van Carel van der Staak wordt mogelijk gemaakt door Hockeyclub PW.

Niet alleen PW zet zich in voor keepers uit de regio, ook ’t Hoen Sport draagt zijn steentje bij en voorziet alle keepers van een flitsend keepersshirt en een mooie bidon. ‘t Hoen Sport staat al sinds jaar en dag bekend om haar hockeyspecialisme, dat resulteert in een zeer ruime keuze aan hockeysticks, hockeyschoenen en aanverwante artikelen. In de hockey webshops Hockeygear.eu en Goalietotaal.nl verkopen zij onder andere de beste keepersspullen. U kunt dus online al uw hockey- en keepersspullen kopen, maar u kunt ook een bezoekje brengen aan onze winkel aan de Kuipersdijk in Enschede!


Meld je aan voor 20 mei 2017 via: https://goo.gl/forms/At6v8p9omFFq74Go2

Voor vragen neem contact op via: [email protected]



Bijlage: Poster 2017.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren